Новина 3 : Плъзгащи врати без релса

За много хора това все още е новина а за нас обичайна практика. Системите от носещи елементи за конзолни плъзгащи врати се радват на доста добро търсене. Плъзгащите врати за ограда или портал изработени с конзолно окачване решават всички основни проблеми на конвенционалните плъзгащи врати:  Не се замърсяват, не карат колата да подскача минавайки през някаква релса, няма какво да ръждясва и най вече не чистите сняг. ko i pe s 

  А истинската новина вслучая, която изненада и нашия екип е, че успяхме да продължим промоцията от производителя, предоставена ни от чнуари до април с още 3 месеца. Тоест до края на юли можем да се радваме на най ниската на родния пазар цена, като при това говорим за едно от най добрите предлагани качества в бранша въобще. Благодарение на нашите партньори от CombiArialdo ние можем да предложим целия комплект за конзолно окачване на изключително изгодна цена за този клас изделие. Предложението е изключително изгодно, имайки предвид, че строителната подготовка е много по-малко отколкото за плъзгаща порта с долна релса. Допълнителен плюс в полза на конзолната система без релса е , че избягваме чистенето на сняг, кал, листа и подобни а също така не сме пряко зависими от наклоните на терена. 

Минималният комплект за конзолни врати се състои от трак профил и две колички а ето какво включва един разширен комплект конзолна система за плъзгащи врати:

a395EKHO 1 a395EKHO 1 a399 a397 

a461 396
 

Две колички, конзолен трак профил 6м, долен посрещач за трак профила , горен ролков водач, предно колело с планка за трак профила.

Забележка: Предното колело не ходи по терена а стои във въздуха. То контактува в последния момент на затварянето, като се качва в посрещача. По този начин вратата се предпазва от провисване през годините на експлоатация.

Предлагаме и по-големи системи за конзолни врати, включително до 6, до 7, до 8, до 12 и дори до 15м  ширина на светлия отвор.

Новина 2 : Порти от ценна дървесина

vrati cenna dyrvesina 7Подновяваме производство на двукрили и плъзгащи порти с дървесен пълнеж от масив, като заменяме традиционно използвания иглолистен материал с перфектно изсушенаценна дървесина!


Поради спецификата на традициония за българската къща дизайн с дърво и камък, още при започването на нашата дейност в далечната 1990г един от най-първите предложени модели беше "двукрила оградна врата с метална рамка и дървен пълнеж". През всичките тези години сме произвели доста врати с такава конструкция и като цяло това няма как да е новина. Но тук е време да обясним какво всъщност е новото.


Винаги до сега сме използвали иглолистно дърво. За бюджетните клиенти това са били рендосани дъски, естествено просушени и боядисани с водоразтворим лак в желания цвят. За по-взискателните клиенти се предлагаха изсушени в камера дъски или дъски от слепена дървесина, като и двата варианта бяха с покритие от водоразтворими лакове. Върховото изпълнение беше с облицовка от иглолистен декинг. vrati ot cenna dyrvesina 2

Това което ще предложим сега е врати с регулируеми панти,  375 gallery    внимателно пресметнати рамки против провисване (поради по-тежката дървесина) , някои други хитрости по конструкцията за които не е нужно да говорим тук и най-важното перфектно изсушени и машинно обработени дървесни профили за облицоването им, изработени от няколко различни ценни вида дървесина. Покритието на дървото може да се избира между промасляване и лак на водна основа. Цветовете са доста богата гама. 

reg panti copyРегулируеми панти на водещия производител CombiArialdo!porti stoper peta copy Заоблен централен стопер тип "пета" с           отлично антикорозионно покритие на  CombiArialdo

 

И най хубавото в сличая е, че благодарение на гъвкавия мениджмънт успяваме да запазим 
цените без изменение, осигурявайки на клиента по-добра визия и несравнимо по-висока издръжливост на новите порти в сравнение с досегашното производство.